Ne puteti contacta telefonic la (+40) 358 - 40.22.11 sau (+40) 721.597498REZERVA ACUM

Cazare

Conacul Samfirei oferă condiții excepționale de cazare în 6 camere cu pat dublu și un apartament spațios cu living si dormitor, amenajate în stil rustic, dar cu dotări moderne pentru confortul dumneavoastră. Toate camerele dispun de baie proprie cu duș sau cadă în apartament, hol cu garderobă generoasă, TV cablu și internet WiFi/cablu, minifrigider.

Achitarea serviciilor de cazare se face la intrarea in unitate.


Apartament Conacul Samfirei

Apartament

Pret: 200 LEI/noapte

Apartamentul foarte spatios si primitor poate gazdui pana la 5-6 persoane. Este compus din hol de intrare cu garderoba, living spatios cu canapea si fotoliu extensibile, dormitor cu pat matrimonial, baie proprie cu cada.

Si in apartament, la fel ca in camerele duble, aveti la dispozitie internet WiFi/cablu, TV cablu, minifrigider, iar pentru a incalzi atmosfera va sta la dispozitie un semineu electric.

Apartamentul se află într-un corp de clădire separat alături de alte două camere duble care comunică între ele (la nevoie ușa poate fi blocată). Accesul în apartament și în cele două camere se face dintr-un hol comun în care se află alte spații de depozitare. Astfel există posibilitatea ca un grup mai numeros de 8-10 persoane să închirieze tot corpul mic de clădire.

Vezi imagini din apartament.

Rezerva


Camera dubla la Conacul Samfirei

Camera dubla

Pret: 120 DOUBLE / 80 SINGLE

Camera dubla este amenajata în stil rustic, dar cu dotări moderne pentru confortul dumneavoastră. Camera, mare si luminoasa, dispune de hol cu garderobă generoasă, doua paturi, baie proprie cu duș, minifrigider, TV cablu și internet WiFi/cablu, incalzire centralizata, apa calda 24/24.

Vezi imagini din camera.

Rezerva