Ne puteti contacta telefonic la (+40) 358 - 40.22.11 sau (+40) 721.597498REZERVA ACUM

Servicii

Cazare

Cele 6 camere spațioanse și luminoase dispun de două paturi, hol de intrare cu garderobă, baie cu duș.

Apartamentul, ideal pentru o familie cu doi copii de exemplu, este compus din hol de intrare cu garderobă, living cu canapea și fotoliu extensibil, șemineu electric, baie cu cadă. Apartamentul se află într-un corp de clădire separat alături de alte două camere duble care comunică între ele (la nevoie ușa poate fi blocată). Accesul în apartament și în cele două camere se face dintr-un hol comun în care se află alte spații de depozitare. Astfel există posibilitatea ca un grup mai numeros de 8-10 persoane să închirieze tot corpul mic de clădire.

Toate camerele dispun de încălzire centralizată, apă caldă permanentă, minifrigider, TV cablu, internet WiFi/cablu.

Restaurant

Restaurantul vă oferă preparate tradiționale românești specifice zonei și nu numai, servirea se face în sistem „a la carte”. La cerere, pe lângă preparatele din meniu,  se pot pregăti după preferințe și mâncăruri tradiționale românești (balmoș, tochituri, tocănițe la ceaun, etc).

În incinta restaurantului se pot organiza mese festive de până la 50 de persoane.

Restaurantul dispune de bar, toalete, TV cablu, internet WiFi, sistem de sonorizare surround cu DVD.

Barbeque, terasa, loc de parcare

Afară, în curte, există un loc special amenajat pentru gratar unde se poate prepara gratar de catre personal specializat cu produsele unitatii.

În curtea din spate se află o terasă spațioasă cu mese și bănci din lemn. Deasemenea, conacul dispune de 8 locuri de parcare proprii în curte.

Loc de joaca

Copiii se pot juca în curtea din spate, unde pot fi supravegheați în siguranță, având la dispoziție spațiu verde, hinte și tobogan.

Biciclete

Conacul Samfirei pune la dispoziția oaspeților 6 biciclete mountain-bike cu care se pot face plimări scurte sau chiar mini excursii în împrejurimi.