Cine suntem ?

Despre Conacul Samfirei

Situată pe Valea Arieșului, în comuna Gârda de Sus (Alba), Pensiunea CONACUL SAMFIREI înseamnă stil, confort, rafinament și eleganță chiar în inima Munților Apuseni. Excelența în amenajările interioare în stil rustic, dar și a dotărilor moderne, atmosfera caldă și serviciile de cea mai înaltă calitate, fac din Conacul Samfirei destinația ideală în orice anotimp pentru petrecerea timpului liber și deconectarea de stresul cotidian.
Situata convenabil pe DN75, la intrarea în Gârda de Sus, dinspre Câmpeni, Conacul Samfirei se evidențiază prin condiții excepționale de cazare în 6 camere duble și un apartament cu dotări moderne, restaurant cu servire „a la carte” sau meniul zilei, parcare proprie în incinta pensiunii.
Conacul Samfirei
Restaurantul nostru, care poate găzdui mese festive de până la 50 de persoane, vă oferă preparate tradiționale românești specifice zonei și nu numai. Priceperea bucătarilor și ospitalitatea gazdelor sunt garanția unei șederi plăcute la noi, astfel încât să reveniți oricând cu plăcere.
Aveți condiții multiple de relaxare, Conacul oferind spatiu special amenajat pentru gratar, terasa, spatiu verde și loc de joacă pentru copii cu hinte si tobogan, biciclete mountain-bike pentru drumeții, plimbari sau miniexcursii în împrejurimi, TV cablu, internet WiFi/cablu, toate într-o îmbinare armonioasă a rusticului cu dotările moderne pentru confortul dumneavoastră.
Locația pensiunii este convenabilă pentru vizitarea numeroaselor obiective turistice din jurul comunei Gărda de Sus, parte a Parcului Natural Apuseni. Alături de obiectivele naturale precum rezervațiile Cheile Ordâncușei, Peștera Scărișoara, Peștera Poarta lui Ionele, Pestera Pojarul Poliței, Peștera Coiba Mare, Izbucul Tăuz, pârtiile de ski Vârtop Arieșeni și Gârda de Sus, se pot face drumeții sau plimbări cu bicicleta.